عسل یونجه

توضیحات:

  • به نام خدا

    عسل یونجه خام گرم و بدون فیلتر ما درست در ایالات متحده آمریکا تولید می شود.

    گیاه یونجه یک حبوبات بسیار کوچک بنفش و گلدار در طول تابستان است. عسل حاصل از شهد غلیظ دارای رنگی تقریباً کم رنگ و عطر ملایم با عطر و طعم لطیف است. زنبورها برای تهیه این شهد کار زیادی می کنند از این رو یونجه به اندازه سختی عسل دیگر رایج نیست و برای گرده افشانی گل زنبورها وقت و تلاش بیشتری می برد. عسل کمی به اندازه عسل شبدر شیرین نیست و خیلی سریع متبلور می شود زیرا نسبت فروکتوز به گلوکز کمی دارد. ما این عسل را مستقیماً از کندو مستقیماً از لانه زنبوری برای شما می آوریم

    موارد استفاده:

    این عسل به دلیل طعم ملایم و زیر رنگ علفی یک ماده عالی در سس های خانگی و سس سالاد است. به خوبی با پنیرها مطابقت دارد و روی وافل ها یا بیسکویت ها یا حتی توفوی سرخ شده یا ماریناد لعاب مرغ کاملاً پخته می شود. این ماده به جای شکر به عنوان شیرین کننده برای پخت و پز استفاده می شود

    برخی از افراد بر این باورند كه این امر به آنها كمك می كند تا علائم PMS ، مسائل گوارشی و كلیه را مدیریت كنند. همچنین اعتقاد بر این است که یونجه خام برای مسائل قلبی عروقی مفید است و دارای خواص ضد التهابی ، آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی است.

    ذخیره سازی:

    قابل نگهداری در دمای اتاق است. 

    عسل یونجه یا همان عسل لوسرن طبق تحقیقات عسل خاطره 

    عسل یونجه به طور گسترده در سراسر کانادا و ایالات متحده ، به ویژه کلرادو ، آیداهو و نوادا تولید می شود. این رنگ سبک ، با طعم و رایحه مطبوعی ملایم است.

    در اینجا برخی از ویژگی های اصلی آن ذکر شده است:

    طعم: ملایم و بدون طعم و مزه 

    رنگ:  بسیار سبک با وضوح خوب

    شیرینی: نه آنقدر شیرین. می تواند کمی کمتر از عسل شبدر شیرین باشد .

    حداکثر محتوای ساکارز:  حداکثر 10.0 (مانند عسل عسلک ، ترکیب عسلک و شکوفه، آکاسیا، اسطوخودوس ، مرکبات، اقاقیا ، صمغ قرمز، شبدر شیرین، میشن)

    کریستالیزاسیون: سریع (مانند پنبه ، قاصدک ، ماسکیت ، خردل و کلزا )

    · عسل هایی که دارای قند گلوکز بالا هستند ، با نسبت فروکتوز به گلوکز پایین با سرعت بیشتری متبلور می شوند .

    · عسل با فروکتوز بالاتر نسبت گلوکز (حاوی کمتر از 30٪ گلوکز) متبلور کاملا به آرامی و می تواند برای چندین سال مایع باقی بماند، بدون درمان خاص، برای مثال، آکاسیا (ملخ سیاه و سفید)، مریم گلی، longan لیچی، توپلو و به سدر (عناب )

    قدرت ضد باکتری: کم ، عمدتا به دلیل ویژگی پراکسید آن است. بسیار شبیه عسل های اقاقیا ، پرتقال ، گل گاوزبان .

    فواید عسل یونجه برای سلامتی

    بسیاری از فواید عسل یونجه برای سلامتی در همه عسل ها مشترک است. مهمترین نکته در اینجا اطمینان از خام بودن (گرم نشدن) و تازه بودن آن است (ترجیحاً در 6 ماه اول پس از برداشت).

    • اشتها را ایجاد می کند.

    • قدرت و انرژی به بدن می بخشد.

    • اثر افزایش شیر مادر را دارد.

    • برای کم خونی مفید است.

    • درد روماتیسمی را کاهش می دهد.

    • تب را کاهش می دهد.

    • کار منظم معده را فراهم می کند.

    • اعصاب را آرام می کند.

    • سردرد را برطرف می کند.

    • سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.

    • در دیابت مفید است.

    اثر پروبیوتیک و پروبیوتیک:

    برخی از عسل unifloral مانند از فراورده های چوب، یونجه و مریم گلی تحریک رشد پنج روده انسان بیفیدوباکتری .¹

    در یکی دیگر از عسل مطالعه هر دو در داخل بدن (روده کوچک و بزرگ از موش) و در شرایط آزمایشگاهی ساخت را افزایش می دهد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم ، در حالی که ساکارز نتوانست هیچ اثری ایجاد کند.

    مشخص نیست که آیا همه انواع عسل دارای اثر پری بیوتیک هستند و آیا برخی از عسل ها اثر پری بیوتیک قوی تری دارند یا خیر.

    از بین عسل های مورد مطالعه ، در حال حاضر فقط عسل های چوب ترش ، یونجه ، مریم گلی و شبدر نشان داده شده اند که دارای فعالیت پری بیوتیکی هستند.

    در این مطالعه ، همه این عسل ها "با توانایی ساکارز ، شربت ذرت با فروکتوز بالا و اینولین در حمایت از رشد ، فعالیت و زنده ماندن باکتری های اسید لاکتیک و بیفیدوباکتریوم که در تولید ماست استفاده می شود ، مقایسه شدند. رشد و محصولات نهایی تخمیر (اسیدهای لاکتیک و استیک) تعیین شد. رشد و تولید اسید توسط ارگانیسم هایی که در حضور شیرین کننده های مختلف مورد مطالعه قرار گرفتند ، به ارگانیسم خاصی که بررسی شده بستگی داشت. با این حال ، تحت تأثیر نوع شیرین کننده ، محتوای الیگوساکارید یا منبع گل عسل ها قرار نگرفت. تمام شیرین کننده های مورد مطالعه از رشد ، فعالیت و زنده ماندن ارگانیسم های مورد مطالعه پشتیبانی می کنند

    فعالیت پری بیوتیک عسل شاه بلوط بالاتر از عسل اقاقیا مشاهده شد .

    عسل عسلک نیز به دلیل داشتن مقدار زیادی الیگوساکارید ، فعالیت پری بیوتیکی بالایی دارد. از نظر تئوری حداقل ، عسل های عسلی حاوی الیگوساکاریدهای بیشتری هستند و باید فعالیت پری بیوتیکی قوی تری نسبت به عسل های شکوفه داشته باشند. ا


  • تهیه و تنظیم توسط زنبور ابزار
    تماس : 09023025634
    انتشار مطلب در :